Ετικέτες

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2017

ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2017
του Γιάννη Αρβανιτάκη

Φίλες και φίλοι, τα μεσάνυχτα άλλος ένας χρόνος διεθνούς υποκρισίας θα παραδώσει τη σκυτάλη στον επόμενο!

Ενώ κατά βάθος γνωρίζω πως τίποτε δεν πρόκειται ν’ αλλάξει τόσο εύκολα σ’ αυτό τον κόσμο, ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ και πάλι παρουσιάζοντας σας ένα ελιξίριο, το οποίο αν και γνωστό από τα αρχαιότατα χρόνια, από πολλούς αμφισβητείται ή ακόμη και αγνοείται η ύπαρξη του! Ίσως να μην είναι η πανάκεια αλλά σίγουρα είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας της ανθρωπότητας.

ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2017 (βελτιωμένη σύνθεση σύμφωνα με τις νεότερες προδιαγραφές του ΠΟΥ)Κατατοπιστικές πληροφορίες για τον ασθενή/χρήστη
Περιεχόμενα: Το ελιξίριο της αγάπης παρασκευάζεται από το εκχύλισμα του φυτού αγάπανθος (Agapanthus umbellatus) και περιέχει μεγάλη ποικιλία συστατικών σε ίση αναλογία, ήτοι άφθονα συναισθήματα φιλανθρωπισμού, στοργής, αλληλεγγύης, συμπόνιας, μέριμνας, αλτρουισμού, ηθικής, αντιρατσισμού, συμπαράστασης, αντιομοφοβίας, ανοχής, αλληλοκατανόησης, φιλοζωίας κ.α. Το εκχύλισμα του αγάπανθου περιλαμβάνει κι’ άλλες ουσίες οι οποίες δεν έχουν απομονωθεί ακόμη, αλλά φαίνεται πως δρουν συνεργητικά.

Ιδιότητες: Χροιά κιτρινωπή, οσμή ευχάριστη, μεθυστική. Η εισπνοή του προκαλεί ευφορία.

Ενδείξεις: Το ελιξίριο ενδείκνυται για τον πλήρη ή μερικό έλεγχο επίκτητων διαταραχών έλλειψης αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας, συνδρόμων μίσους παντός είδους, συναισθημάτων εχθρότητας, συναισθημάτων εκδικητικότητας, συναισθημάτων χαιρεκακίας, συναισθημάτων βιαιοπραγίας και γενικά καταστάσεων παρομοίων ανωμαλιών.

Σε περιπτώσεις που τα συμπτώματα συνδέονται με κληρονομικότητα, η χρήση του ελιξιρίου είναι μάλλον ανώφελη. Παρ’ όλα αυτά, μια προσπάθεια χορήγησης του δεν θα βλάψει.

Δοσολογία: Ανεξάρτητα από τα γεύματα 1 κουταλάκι του γλυκού ελιξίριο, ανά οκτάωρο. Αν μετά από μια εβδομάδα δεν διαπιστώσετε βελτίωση των συμπτωμάτων, διπλασιάστε τη δόση. Να εξακολουθήσετε αυτή την αγωγή έως ότου νιώσετε να σας πλημμυρίζει η αγάπη προς τον πλησίον. Προσοχή όμως, όταν φθάσετε το ανώτατο όριο της ημερήσιας δόσης, που είναι 3Χ3 κουταλάκια του γλυκού ημερησίως και εντός 3-4 μηνών δεν εμφανίζετε τα αναμενόμενα επιθυμητά αποτελέσματα αγάπης, τότε να θεωρήσετε τον εαυτό σας ανίατο! Δε σας σώζει τίποτε!

Εξ άλλου, οι μέχρι σήμερον μελέτες έχουν δείξει πως η υπέρβαση της ανώτερης επιτρεπόμενης δόσης μπορεί να είναι τοξική και δεν επιφέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Παρενέργειες/Ανεπιθύμητες ενέργειες:

Η συχνότερη παρενέργεια είναι το μεταιχμιακό σύνδρομο ''κατέχειν=υπάρχειν'', το οποίο περιγράφει θαυμάσια ο φίλος Ιωάννης Γιαννακόπουλος στο ιστολόγιο του Λάκη Πουτουλούδη, http://lackybreak.blogspot.de/2016/12/blog-post_58.html

Εκτός αυτού, η υπερβολική αγάπη μπορεί να οδηγήσει σε:

α.   Ψυχική εξάρτηση.
β.   Εθισμό.
γ.   Υπερπροστατευτικό σύνδρομο.
δ.   Παραισθήσεις.
ε.   Ψευδαισθήσεις.
στ. Ζήλεια ή και φθόνο.
ζ.   Εμμονές.

Αντενδείξεις/Αλληλεπιδράσεις: Η υπερβολική κατανάλωση οινοπνεύματος καθώς και η χρήση ναρκωτικών ή διεγερτικών ουσιών επιδεικνύουν μια συνεργητική δράση με το ελιξίριο και ως εκ τούτου επαυξάνουν τον κίνδυνο παρενεργειών.

Αντίδοτο: Δεν υπάρχει, ''γιοκ'' δηλαδή, γι’ αυτό μην υπερβαίνετε τη δόση.

Συσκευασία: Διατίθεται σε φιαλίδια των 200 ml καθώς και σε κιβώτια των 30 φιαλιδίων για ιδρύματα.

Γιάννης Αρβανιτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου